Thursday, August 21, 2008

bananfiskar och bloggar

ibland blir jag riktigt sur. Jag är sur nu.
Jag skaffar en ny blogg som heter reboot och vad händer? Den blir borttagen för att jag inte fick något verifieringsmail. Jaha. Då fick det bli ännu en ny blogg. Sammanlagt har jag väl en sisådär 5 stycken nu tror jag.

Jag har funderat fram och tillbaka på om jag ska ge ut den här adressen till vänner som inte bor i den här stan längre. Det kanske vore trevligt för dem att läsa om mitt patetiska liv, men å andra sidan kanske jag ändå behåller mitt ensliga liv för mig själv...

Idag var det tänkt att jag skulle åka till Luleå för att gå till en specialist med mina tänder. Jo jag har ett par tandläkare och kirurger som gräver i mina käkar varje år. När man föds utan anlag för 16 tänder så måste man ju få hjälp på något sätt. I mina käkar finns det idag 12 titanskruvar. 12!! Och det är bara för att jag har fötts utan anlag...Jag är redan 32 och jag har fortfarande mina mjölktänder kvar. Det du!

HURSOMHELST så blir det inget luleå imorgon eftersom de har ändrat tiden så jag får komma den 3 september istället. Irriterad.

Men i alla fall, nu när jag väl är hemma och har internet igen så får det väl bli nåt kreativt som städning och tvättning av kläder istället.

Kan ju vara värt..

0 comments:

Post a Comment